Hovězí vysoká plec

Hovězí vysoká plec

 Vysoká plec je libová a šťavnatá. Je to nejjemnější část ramene a má výraznou chuť. Skvěle se hodí na vaření, pečení i dušení. Vykouzlíte z ní i chutnou burgundskou pečeni nebo španělské ptáčky.

Cena
209,00 Kč/Kg
Zobrazit balíčky

Recepty z našich produktů

Hledáte inspiraci? Prohlédněte si dobroty, které můžete z našeho masa připravit.

Články nejen o mase

recept Maso Škodovi

Suché zrání aneb metoda, která dodá masu kvalitu

Zrání je proces, který přidává masu lepší vlastnosti. Díky této technice si zákazníci mohou vychutnat vysoce kvalitní hovězí s výraznou chutí. Aby se mohlo docílit takového výsledku, musí být dodrženy přísně stanovené podmínky. Pojďte nahlédnout pod pokličku suchého zrání!

Košík