Zde naleznete odpovědi na otázky, které nám často kladete.
Často kladené dotazy
Jak probíhá objednávka?
V tomto článku najdete přesný návod, jak si z našeho e-shopu objednat.
Dá se platit kartou?
Ano. Za maso zaplatíte při převzetí kartou nebo v hotovosti.
Kdy bude další rozvoz?
Termíny nejbližších rozvozů naleznete na stránce Kam rozvážíme.
Dodáváte maso i do restaurací?
Ano, maso od nás odebírá několik restaurací. Pokud máte zájem o kvalitního dodavatele masa pro váš podnik, ozvěte se na mail info@farmaskodovi.cz. Bližší informace naleznete na stránce restaurace
Prodáváte už vyzrálé maso? Jaká je doba zrání?
Maso od nás je vyzrálé mokrou metodou nebo suchou metodou. Doba a typ zrání se liší podle druhu masa a jeho použití, abychom zajistili co nejjednodušší přípravu a nejlepší chuťový zážitek. Ale obecně maso zraje 10 až 30 dní. Maso nikdy není mražené. Více se dozvíte v našich článcích.
Kam přesně rozvážíte?
Mapu rozvozů spolu s termíny nejbližších rozvozů naleznete na stránce Kam rozvážíme.
Jak mi přijde maso?
Každý kousek masa od nás dostanete ve vakuovém balení se štítkem. Nákup vám uložíme do tašky, aby se vám lépe nesl domů.
Dá se maso rezervovat předem?
Určitě. Pokud si chcete předem rezervovat nějaký kousek, nebo větší množství masa, využijte možnost předobjednávky.
Kolik stojí doprava?
Vyzvednutí na farmě je zdarma. Doručení na adresu stojí 100 Kč. Při nákupu nad 1500 Kč je doručení zdarma.
Jaký je původ masa?
Prodáváme jen české maso z mladých býčků z naší rodinné farmy.
Jak funguje uživatelský Bůčet?
Nově si na webu masoskodovi.cz můžete založit uživatelský účet. Nazvali jsme ho Bůčet a umonží vám přístup ke spoustě skvělých fukncí. Například si po vložení masa do košíku daný kus na deset minut rezervujte, aby vám ho nikdo nevykoupil. Nebo si můžete maso předobjednat. Jestli se chcete dozvědět víc, přečtěte si článek o všech výhodách Bůčtu.
Jak to, že mi někdo vykoupil zboží z košíku?
Nákup našeho masa je někdy hra o vteřiny. Aby vám někdo nevyfoukl zboží z košíku, vytvořte si na našem webu uživatelský Bůčet. Když si jako přihlášený uživatel přihodíte kus masa do košíku, budete ho mít na deset minut rezervovaný a nikdo vám ho nevezme. To, že má někdo daný kus masa rezervovaný, poznáte podle toho, že je daný kus masa vybledlý. Pokud na něj najedete šipkou, dozvíte se, že si ho už rezervoval přihlášený uživatel.
Co všechno se dá z vašeho masa uvařit?
Pokud vám zrovna dochází inspirace na přípravu masa, můžete se podívat na naši sbírku receptů z hovězího masa. Nové neustále přibývají.
Jaký kus masa se hodí na určitý typ přípravy?
Pokud chcete načerpat inspiraci, jaké hovězí maso můžete vyzkoušet do omáček nebo k přípravě steaku, využijte v našem e-shopu filtry, které vás nasměrují. Po zvolení kategorie se vám ukážou jenom ty kusy masa, které jsou na danou přípravu vhodné.