V tomto článku najdete přesný návod, jak si z našeho e-shopu objednat.
Dá se platit kartou?
Ano. Za maso zaplatíte při převzetí kartou nebo v hotovosti.
Kdy bude další rozvoz?
Termíny nejbližších rozvozů naleznete na stránce Kam rozvážíme.
Dodáváte maso i do restaurací?
Ano, maso od nás odebírá několik restaurací. Pokud máte zájem o kvalitního dodavatele masa pro váš podnik, ozvěte se na mail skoda@farmaskodovi.cz. Bližší informace naleznete na stránce restaurace
Plánujete rozvážet i jinde než momentálně?
Do budoucna ano. Když přidáme nové rozvozové místo, hned se to dozvíte na našem facebooku. Chcete rozvoz i do vašeho města? Napište nám na mail skoda@farmaskodovi.cz. Pokud by se nasbíral dostatečný počet objednávek, můžeme se dohodnout i na výjimečném rozvozu.
Prodáváte už vyzrálé maso? Jaká je doba zrání?
Maso od nás je vyzrálé mokrou metodou nebo suchou metodou. Doba a typ zrání se liší podle druhu masa a jeho použití, abychom zajistili co nejjednodušší přípravu a nejlepší chuťový zážitek. Ale obecně maso zraje 10 až 30 dní. Maso nikdy není mražené. Více se dozvíte v našich článcích
Do budoucna plánujeme navazovat spolupráci s okolními farmáři a rozšířit sortiment například i o mléčné výrobky nebo uzeniny. Určitě nás sledujte na facebooku a všechno se dozvíte včas.
Mají býčci výběh?
Nemají. Chováme je s láskou v nově zrekonstruované prostorné stáji. Jak se jim daří můžete sledovat na našem facebooku, nebo se můžete přijít podívat osobně na farmu.
Kam přesně rozvážíte?
Mapu rozvozů spolu s termíny nejbližších rozvozů naleznete na stránce Kam rozvážíme.
Jak mi přijde maso?
Každý kousek masa od nás dostanete ve vakuovém balení se štítkem. Nákup vám uložíme do tašky, aby se vám lépe nesl domů.
Dá se maso rezervovat předem?
Je to možné. Pokud si chcete předem rezervovat nějaký kousek, nebo větší množství masa, napište nám prosím na e-mail skoda@farmaskodovi.cz.
Kolik stojí doprava?
Vyzvednutí na farmě je zdarma. Doručení na adresu stojí 85 Kč. Při nákupu na 1500 Kč je doručení zdarma
Jaký je původ masa?
Prodáváme jen české maso z mladých býčků z naší rodinné farmy.