Dodáváme pouze vyzrálé maso z mladých býčků plemene Angus. Správně vyzrálé maso je křehké, šťavnaté, jeho příprava je jednodušší a zabere méně času. Ideální na steaky.
Býky chováme na naší rodinné farmě v Odunci. Pro výkrm využíváme námi vypěstované kukuřice, vojtěšky, pšenice a ječmene. Chov, porážku, zpracování i dovoz masa máme plně pod kontrolou.
Děláme vše proto, aby byla naše značka v očích zákazníků synonymem kvalitního farmářského masa. Spojte jméno své restaurace s naší značkou a ukažte svým zákazníkům, že vám záleží na kvalitě.
Vždy vám dovezeme maso ve stejné kvalitě, na to se spolehněte. Vždy nás zastihnete přes mail, telefon nebo Facebook. Můžete se nám ozvat s jakýmkoliv dotazem.
Chcete nabízet ve vaší restauraci maso, které má jméno, dobrý původ a na talíři nezklame? Napište nám a my se vám ozveme.