Schovejte si hovězí svíčkovou na gril. Budete překvapeni, jak chutný a jemný může být tatarák z našeho zadního hovězího masa.
Tatarák by Farma Škodovi
Snadné | 30 minut
Ingredience
Počet porcí
Váleček
390 Kč / kg
Vrchní šál
285 Kč / kg
NaN
g
vrchní šál nebo váleček
NaN
ks
suchá šalotka
NaN
lžíce
čerstvá petrželka
NaN
lžíce
kapary (nakrájené)
NaN
lžíce
extra-panenský olivový olej
NaN
lžíce
hrubozrnná dijonská hořčice
NaN
lžička
dijonská hořčice
NaN
lžička
ocet balsamico
NaN
lžička
sriracha
sůl (může být himálajská)
černý pepř
Postup přípravy
Krok 1 / 4
Připravíme si dresink. V malé míse smíchejte olivový olej, hrubozrnnou hořčici, dijonskou hořčici, balsamikový ocet, sriracha, sůl a pepř.
Krok 2 / 4
Maso nameleme najemno a vložíme do mísy.
Krok 3 / 4
Přidejte šalotku, vaječný žloutek, nakrájenou petrželku, nakrájené kapary a předchystaný dresink do hovězího masa a jemně promíchejte, dokud se dobře nespojí.
Krok 4 / 4
Ozdobte dle libosti a podávejte s topinkami osmaženými na tuku potřenými česnekem.
Ingredience
NaN
g
vrchní šál nebo váleček
NaN
ks
suchá šalotka
NaN
lžíce
čerstvá petrželka
NaN
lžíce
kapary (nakrájené)
NaN
lžíce
extra-panenský olivový olej
NaN
lžíce
hrubozrnná dijonská hořčice
NaN
lžička
dijonská hořčice
NaN
lžička
ocet balsamico
NaN
lžička
sriracha
sůl (může být himálajská)
černý pepř