Tatarák by Farma Škodovi

Tatarák by Farma Škodovi

Snadné | 30 minut
Počet recenzí: 10

Schovejte si hovězí svíčkovou na gril. Budete překvapeni, jak chutný a jemný může být tatarák z našeho zadního hovězího masa.

Ingredience

Počet porcí

Váleček
Váleček
390 Kč / kg
Vrchní šál
Vrchní šál
285 Kč / kg
NaN g
vrchní šál nebo váleček
NaN ks
suchá šalotka
NaN lžíce
čerstvá petrželka
NaN lžíce
kapary (nakrájené)
NaN lžíce
extra-panenský olivový olej
NaN lžíce
hrubozrnná dijonská hořčice
NaN lžička
dijonská hořčice
NaN lžička
ocet balsamico
NaN lžička
sriracha
sůl (může být himálajská)
černý pepř

Postup přípravy

Krok 1 / 4

Připravíme si dresink. V malé míse smíchejte olivový olej, hrubozrnnou hořčici, dijonskou hořčici, balsamikový ocet, sriracha, sůl a pepř.

Krok 2 / 4

Maso nameleme najemno a vložíme do mísy.

Krok 3 / 4

Přidejte šalotku, vaječný žloutek, nakrájenou petrželku, nakrájené kapary a předchystaný dresink do hovězího masa a jemně promíchejte, dokud se dobře nespojí.
Postup přípravy – Tatarák by Farma Škodovi

Krok 4 / 4

Ozdobte dle libosti a podávejte s topinkami osmaženými na tuku potřenými česnekem.
Ingredience
NaN g
vrchní šál nebo váleček
NaN ks
suchá šalotka
NaN lžíce
čerstvá petrželka
NaN lžíce
kapary (nakrájené)
NaN lžíce
extra-panenský olivový olej
NaN lžíce
hrubozrnná dijonská hořčice
NaN lžička
dijonská hořčice
NaN lžička
ocet balsamico
NaN lžička
sriracha
sůl (může být himálajská)
černý pepř