Seznamte se s naším předobjednávkovým systémem

Seznamte se s naším předobjednávkovým systémem

Pokud máte na webu vytvořený Bůčet, můžete nově využít nové funkce předobjednávky. Budete si tak moci dopředu objednat větší množství masa, což se hodí, pokud plánujete oslavu, grilovačku nebo jinou událost spojenou s dobrým jídlem.

Předobjednávky je třeba zadat minimálně dva týdny předem – tak zajistíme, abychom pro vás měli připraveno dost masa.

Jak si předobjednat maso?

  1. Vytvořte si Bůčet. Tato funkce je jenom pro registrované uživatele.
  2. Klikněte na předobjednávku. Najdete ji například na horní navigaci. Vyberte si způsob doručení.
    • Pokud si chcete maso vyzvednout na naší farmě, zvolte termín doručení. Otevře se vám kalendář s termíny, kdy si můžete předobjednávku vyzvednout.
      Krok 1
    • Pokud chcete, abychom vám objednávku zavezli až domů, zadejte do políčka název ulice a číslo popisné, kam vám máme balíček doručit. Systém vám automaticky nabídne možnosti. Vyberte kliknutím tu správnou s vaší přesnou adresou a ostatní kolonky se doplní automaticky. Jestli máte už zadanou primární adresu, tak políčka máte předvyplněná. Pokud chcete předobjednávku doručovat někam jinam, klikněte na „zadat jinou adresu“.
    • Po vyplnění ulice a popisného čísla se zbytek políček doplní sám. Potom si zvolte termín doručení.
      Krok 2
  3. V dalším kroku si vybíráte jednotlivé produkty. Začněte psát název produktu a vyberte si z nabídky. Zvolte množství produktu, které chcete předobjednat. Pozor, toto množství je omezené.
    • Tlačítkem „Přidat další produkt“ přidáte další produkt k předobjednávce.
      Krok 3
    • Minimální hodnota předobjednávky je 2 000 Kč. Jakmile budete mít vybrané všechno, co chcete, přejděte k dalšímu kroku.
  4. Posledním krokem je shrnutí objednávky, kde uvidíte, jaké maso a v jakém množství si chcete předobjednat. Uvidíte i termín, kdy vám maso dodáme nebo připravíme k převzetí.
    Krok 4
  5. Pro předobjednání se třeba souhlasit s obchodními podmínkami. Objednávku zaplatíte až při převzetí a můžete platit hotově i kartou.
  6. Pro dokončení předobjednávky klikněte na tlačítko „předobjednat“.
    Tlačítko Předobjednat
  7. Dostanete se na děkovnou stránku s informacemi o předobjednávce. O jejím schválení vás budeme informovat e-mailem. Proces schválení předobjednávky trvá přibližně 24 hodin a můžete jej také sledovat ve svém Bůčtu v sekci objednávky.
  8. Nezapomeňte si naše maso pořádně vychutnat a jestli chystáte grilovačku nebo oslavu, tak si ji užijte. :-)