První aukce hovězích steaků na světě

První aukce hovězích steaků na světě

Všechno maso z naší farmy je poctivé a vyzrálé. Některé kousky ale výrazně vyčnívají z řady. Jde o to nejraritnější, nejvyzrálejší a nejvíc mramorované hovězí. A právě tyto steaky si můžete vydražit v první aukci hovězích steaků na světě.

Kdo se může zúčastnit aukce

Aukce se můžou zúčastnit všichni registrovaní uživatelé. Pokud u nás tedy nemáte svůj Bůčet, založte si ho. V informacích o svém Bůčtu musíte mít zadanou adresu a telefonní číslo, abychom věděli, kam vám maso v případě úspěšného vydražení doručit.

Jak aukce funguje

Aktuálně probíhající i skončené aukce najdete na stránce masoskodovi.cz/aukce.

Nové kousky do aukcí obvykle přidáváme v pátek a aukce končí v pondělí večer.

U každé aukce uvidíte fotku konkrétního kousku, který se draží. To znamená, že po vyhrané aukci vám přijde přesně ten kousek, na který se díváte. Jediný svého druhu.

Ve vrchní části najdete informace o tom, jestli už aukce začala, o jaký kousek masa se jedná a čím je výjimečný.

Níže můžete vidět informace o tom, kdy daná aukce začíná a končí a popis draženého steaku.

V další části najdete informaci o stupni mramorování na škále BMS. Více o BMS si můžete přečíst v článku Mramorování hovězího masa – BMS. Co to znamená?. Ale ve zkratce – čím vyšší mramorování, tím lepší. :)

Dostáváme se do sekce, kde probíhá samotná aukce. Na levé straně najdete aktuální cenu. Na pravé straně máte možnost příhozu. Pokud máte o steak zájem, do kolonky vepište nejvyšší cenu, kterou jste ochotni zaplatit. Do této částky bude náš systém následně proti ostatním soutěžícím přihazovat za vás. Aukci tak vždy vyhrajete za nejnižší možnou částku, maximálně do výše vašeho příhozu.

U prvního příhozu si zároveň vyberete způsob doručení, kam vám v případě vyhrané aukce maso dodáme.

Pokud vás v aukci někdo předběhne, zobrazí se vám informace o tom, že aktuálně prohráváte. Pokud chcete maso vydražit, musíte přihodit více. Takže z toho na konci může být pořádná bitva. :)

Pokud přihodíte a pořád se vám zobrazuje, že prohráváte, znamená to, že někdo jiný nabídl vyšší cenu. Když chcete aukci vyhrát, musíte nabídnout více.

Přehled aukcí, kterých se účastníte naleznete i ve vašem Bůčtu pod záložkou Moje aukce.

Co když vyhraju?

V prvé řadě gratulujeme!

Pokud v aukci vyhrajete, ihned po jejím skončení vám přijde e-mail. Automaticky se vám vytvoří objednávka na nejbližší rozvoz na vaši adresu, nebo se vám vydražený kousek přidá do stávající objednávky. Informaci o výhře v aukci zároveň uvidíte i na detailu konkrétní aukce a v přehledu aukcí ve vašem Bůčtu.

A jako odměnu vám na Bůčet připíšeme dvojnásobné množství Bůcoinů.

Vydražený kousek vám doručíme v luxusní dárkové krabičce pro skvělý zážitek a super fotky na sociální sítě. Budeme rádi, když nás označíte ;)

Prozkoumejte právě probíhající aukce a vydražte si kousek hovězího umění.